Så er der gået knapt halvanden uge siden sidste gang jeg opdaterede jer omkring mit løberi. Jeg er stadig glad for at løbe, og kan ikke rigtigt undvære det
Jeg prøvede at putte noget i en tomatsauce kort tid efter jeg havde købt det – uden succes, og siden da har det bare stået på mit værelse og ventet på at jeg ville finde noget at bruge det til
. … en varm, fyldig ret til den sundere side og dejlig vintermad. I november købte jeg en stor kasse svinemørbrad i Bilka, de kan bruges til så mange ting og de fylder ikke meget i fryseren
Damp broccolien kort, og drys med lidt salt. Broccolitærte – Det er ikke svært at lave tærte – heller ikke fra bunden af, men selvfølgelig tager det lidt længere tid end hvis du har en færdiglavet tærtedej
Alternativt, hvis en tykkere konsistens ønskes, kan den blendes kort med en stavblender, eller bærrene kan sigtes fra, så man kun har den klare sirup tilbage
I en gryde brunes mørbraden kort, hvorefter grøntsagerne også svitses. Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej
Er der stadig lidt der mangler – kan stegen grilles et kort øjeblik mens der kigges gennem lågen. … jo for det kan altså drille og jeg har da også igennem årene måttet servere en flæskesteg eller to med bløde svær hist og her
Men tag ikke fejl, det skorter ikke på smag alligevel. Så kort kan det svares. Mørbrad i fad – Normalt når du får mørbrad i fad eller får mørbradgryde, så er mørbraden altid skåret i mindre eller større tern, stykker eller skiver, inden den bliver tilberedt
Stil dem i fryseren kort, så cremen sætter sig hurtigt, imens laves passionsfrugt geleen klar. For jævelan da - skal udtales med meget påtaget svensk accent - hvor er det her bare en dessert, som smager så fantastisk og så let at lave
et lille kort ved, hvorpå en beskrivelse af æggets indhold er beskrevet. - og ikke havregrynskugler som vi ellers kender demNææææh du, for nu hvor der jo er påske, så går det jo ikke, bare at trille massen til kugler
Hak chilipeberen, tilsæt den, og svits et kort øjeblik. Chili con carne – Mad skal ikke bare være stærk for at være stærk, men mad må gerne smage stærkt
Da min klud kom i brug, skiftede den form - den blev meget bred og kort, så vil man have en, som er kvadratisk også efter at den bliver våd, skal man lave den dobbelt så lang - og regne med det dobbelte garnforbrug
mørk chokolade, hakket groftLun yoghurten kort i mikro-ovnen og rør gæren ud heri. - endda de bedste af sin slagsAltså lige efter Slotsbagerens version naturligvis (Til de af jer, som ikke kender denne lækre bager, så er Slotsbageren er en lille bager her i Aalborg, som ganske enkelt laver de lækreste, største og blødeste chokoladeboller, og denne variant er ret tæt på et perfekt match)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.