Hæld de flåede tomater, fløde og champignonskiveri panden, bring det i kog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu også finttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Varm retten kort igennem og smag tilmed salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerneikke skal blivefærdigei gryden, men først senere i ovnen sammen med kødet)
Svitskoteletterne på en brændvarm pande ilidt smør, læg dem derefter i et ildfastfad. Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
Denne ret mindermig om sommerhus medmin farmor, så her er minversion af koteletterifad. på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Fordel grøntsager og kokosmælk over koteletterne. Læg koteletternei et fad. Varm halvdelen af olien på en pande og brun koteletterne godt på begge sider
I dag iRebelsig får vi kun koteletterhvis de kommer i et fadmed alle guds gaver. Brun koteletterneilidt smør på en varm pande og krydr dem medkrydderierne
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. r. h. l. f. å. s. a. g. u. d. n. o. ,. v. m. k. p. b. æ. K. R. 4. 1. c. 2. ø. 5. (. ). S. y. /. -. 0. H. V
Derfor blev firefadkoteletterspicet op med mosede bananer tilsat karry og en omgang risdertil. Bland saften fra ½ citronmedtimian, salt og peber i en pose og kom kødet heri, hvorefter det trækker ½ time, eller hvor lang tid man lige har tidtil
et par friske cherrytomater skåret i halve ogsåpaprikaoreganosaltpeberKoteletterne steges på panden ilidtmargarine, så de lige får lidt farve - krydres med salt, peber og paprika
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.