Alt skal medog stegekraftskyen er vigtig som smagsgiver. Dæk medfolie, så risikerer du ikke at den gode sauce bobler ud, hvisdit låg ikke slutter helt tæt
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
På panden med baconfedt steget koteletterne let på begge siderog krydr med salt og peber. Fordelen ved at lave en ret som koteletteri fad er, at man kan variereopskriften alt efter, hvad man har i køleskabet og på den måde er det nemt at tømme køleskabet og undgå madspild
Hæld de flåede tomater, fløde ogchampignonskiveri panden, bring det ikog under omrøring, lad det simre et par minutter, smag tilmed salt og peber, og hæld det herefter over koteletterne
Koteletterne krydderes med salt og peber, hvor efter de brunes på en stegepande på begge sider. Det passede nu ogsåfinttil retten, og så fik jeg bugt med den pose kartofler jeg havde liggendei bunden af køleskabet
Så blev det tidtil en absolut klassiker, og jeg må sige den holder endnu Tricket (hvis der er sådan et) er at lave en kanon tomatsauce som hældes over koteletterne
på hver side, tag dem af panden og læg dem i ovnfast fad, drys med salt og peber. Denne ret mindermig om sommerhus medmin farmor, så her er minversion af koteletteri fad
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. J. e. g. s. p. r. m. a. n. u. l. ø. d. o. å. t. M. b. h. v. æ. k. D. f. j. 2. 0. 1. L. c. ,. y. G. –. (. ). 4. -. ½. S. K. H. T. V. 5. N
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Pensl gulerøddernemedolieog drys medtimianog slat og peber. Snit nu gulerøddernelige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Opskriften har jeg fået af minvenindeMarina, som er en suveræn dygtig kok og jeg har været så heldig, at få lov til at dele den med jer, som læser med her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.