Hvis man kan bruge grøntsager som gulerødder og squash, kan man med fordel også bruge rødbeder, da de oven i købet er en af de sødeste grøntsager og samtidigt giver en funky kulør
Vi liker å starte dagen på kjøkkentrammen. Den sidste måned er gået medmange ting. tungesting, jeg er selv vild medmulighederne i stinget, måske du også
T. i. l. s. d. t. e. å. r. m. K. a. v. D. g. F. c. f. k. j. n. o. S. b. N. u. ,. æ. p. ø. -. h. J. y. I. 6. 3. 2. 0. 1. 5. 4. E. R. (. G. C. B. w. ). H
N. e. m. l. i. g. p. å. M. c. D. o. n. a. d. s. ). E. f. t. r. b. j. u. ,. k. v. ø. h. æ. -. y. H. I. é. Y. B. K. 9. 2. 1. 0. 3. V. 8. 4. P. /. S. G. T. F. O. C. A. w. ) l
af mejeriprodukter, fordi vi er vokset op med dem. Med flotte billeder og gennemførlig gennemgang af,. Produkter med kokos 16. Et hav af muligheder 22. Kaffe’fløde’ med vanilje 36. Kaffe’fløde’ med hasselnødder 37. ’Yoghurt’ med husblas 42. ’Yoghurt’ med agar agar 44. ’Yoghurt’ med fortykningsmidler 45. Mozzarella med yoghurt 80. Mozzarella med starterkultur 82. Pasta med cremet spinatsauce 97. Kyllingelasagne med karry 118. Quiche med cremet broccoli 124. Cheesecake med bærtopping 134. ‘Ris’alamande med chiafrø 142
Vi kender alle det med at købe stort set de samme råvarer hver gang vi handler. I sidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
Nogle gange elsker jeg at stå længe og hygge mig med noget kompliceret og tidskrævende mad, men så er der dage, hvor der mest af alt skal noget sundt og lækkert på bordet uden de store anstrengelser
Og så må der jo tænkes kreativt…. Alle de krav er måske høje at stille når det er hverdag og overskuddet nærmer sig ingenting, men det kræver ikke mange små fif at lave kedelige rester om til en pænt lækker omgang aftensmad
Chiafrø er små fine frø sprængfyldte med gode sager og med uendelig anvendelses muligheder. Dejen bruger jeg også til madbrød når vi griller,- her pensles de med olie og drysses med favorit krydderier og groft salt
Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Opskriften har jeg fundet på bloggen Anne au Chokolat der i det hele taget har rigtig mange super lækre opskrifter
Vi tænker meget ens og er begge glade for at være kreative og nytænkende. Da jeg tilberedte disse bøffer i går, kom jeg til at tænke på, at sidst, jeg tilberedte dem, var jeg sammen med min mor
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.