Så er det for alvor blevet efterår og hvorfor ikke skyde endnu en sundheds-udfordringi gang. Isidste måned var det jo sukkerfriseptember, men denne måned vil jeg tænke ud af boksen… I stedet for at lave en udfordring hvor det gælder om at udelade visse madvarer, så skal oktober i stedet handle om at tænke kreativt
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. ø. l. e. r. d. u. o. g. s. å. ,. a. t. n. k. p. f. m. h. v. æ. O. y. J. j. D. S. Å. 2. b. 5. T. 1. 0. 8. ". N. M. x. (. ). L. c. 6. +. 4. B. 3. H. U. K. 7
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. L. Y. N. S. T. E. G. U. M. D. A. &. e. n. f. r. s. k. t. a. g. l. ø. b. h. o. d. ,. m. u. å. v. j. 2. 0. 3. y. æ. p. 1. (. ). V. R. /. 4. c. 5. K. O
Så det skalvi have. Og det til trods for, at vejret mildelst talt er noget af en stinker. Det vælter ind med spændende projekter og lover på alle måder godt
OG VIGTIGSTAF ALT vægten styrer ikke længere om det bliver en god eller en dårligi dag – jeg mærker hvordan jeg har det og har haft det fantastisksiden start
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Disse er usunde og fyldt med fedt og kulhydrater - præcis som fødselsdagsboller skal være. Det er tradition at der serveres smurte boller tilaftenskaffe/skrubaf mad, for man kan altidlige klemme en halv bolle ned
Det kan der komme en del sjov ud af - ofte fordi jeg ikke selv tænker over, at det måske er fordi, de ikke kender kagen - indtil det går op for dem, at "Den du ved nok" bare er navnet på kagen og ikke et forsøg på at tale ihemmeligekage-kodertil dem
For selvfølgeligskal han have noget, det er i hvert fald min søsters og minholdning. Kom æggeblommerne ismør-sukker-blandingen, ét ad gangen, mens dupisker
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege minelidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de ifriske)
- og startskuddet har lydtIdag startede Peter og jeg nemlig op på den berømte og/eller berygtede kålsuppekur, som jeg fortalte jer om for en del dagesiden
En skøn chokoladekage med fudge-agtigkonsistens og en himmelsk chokoladesmag. Vær opmærksom på, at kagen ikke må få for meget, den skal være ‘fudgy’ indeni
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.