Krydderkage med tyttebærsyltetøj. Udgivet den 10. januar 2016 by Karen Engell Dalsgaard. Jeg har før skrevet om den lækre krydderkage, som jeg laver i mange variationer, men det er da vist på tide at minde om den igen
Her kommer en af de mere udsædvanlige her på bloggen – jeg har brugt smør, og en hel del af det JMen gud hvor er den bare lækker denne kage, og mine gæster var virkelig overraskede, da jeg afslørede indholdet
Denne krydderkage er en helt speciel oplevelse for både smagsløgene og næsen, med alle de forskellige krydderier der er i, og som man sjældent bruger i et hverdagskøkken
E. n. s. a. f. t. i. g. k. r. y. d. e. m. æ. b. l. ,. v. o. D. j. å. p. u. ø. K. w. 1. 2. 5. 0. 3. h. ½. (. c. ). S. T. 7. -. P. I. R. H. N. 4. /. O. J
Her kommer. en af de mere udsædvanlige her på bloggen – jeg har brugt smør, og en hel del. af det J. Men gud hvor er den bare lækker denne kage, og mine gæster var virkelig overraskede,
K. r. y. d. e. k. a. g. t. o. p. m. l. c. h. n. ø. f. i. H. u. s. v. j. -. D. ,. b. å. æ. 1. 0. S. L. T. 2. 5. 3. B. 8. x. 4. 7. ½. (. ). w. R. G. V. I
Sommervejr = Isvejr. I den forbindelse har jeg forsøgt at lave en sundere version og mit bud på den perfekte is, til at stille trangen efter noget koldt og lækkert i sommervarmen
Foto. Sif Meincke, Bagelyst, Politikens Forlag. Marie Vagn-Hansen laver her en helt særlig beskrivelse af kærlighed til kanelsnegle og samvær i køkkenet
Det kan faktisk nåes endnu. D. Jeg har bagt en Engelsk Søsterkage, af nogen kaldet Krydderkage, ovenpå har jeg hældt et tykt lag glasur og pyntet med cocktailbær, skåret halvt over
Jeg har været en tur i New York, og jeg har selvfølgelig taget en bid af the Big Apple. Her får i et lille indblik i min oplevelse, og jeg kommer med mine anbefalinger til din egen tur rundt i det veganske New York
Da familien kom forbi haven i søndags, måtte jeg lige trylle en lille kage frem til kaffen. Min kære kæreste har længe talt om krydderkage, så jeg tænkte at det måtte jeg da kunne lave
Det er godt at have en nem kageopskrift i gemmerne, når man skal have kage med på arbejde. Og det er godt at have en kage, der faktisk smager endnu bedre dagen efter, den er bagt, så man behøver ikke stå op kl
I en storm i januar 2005 væltede vores store, dejlige, gamle valnøddetræ. Hvert år indtil da havde vi valnødder nok til, at vi kunne lave valnøddesnaps af de grønne, umodne valnødder lige først i august
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.