finthakket top af forårsløg. Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Vend kødbollerneitomatsaucen og server den sammen med nykogt pasta
Når de er gyldne tilsættes tomaterne og resten afingredienserne. hakketkyllingekød. hakketbasilikum. Lækre italienskinspireretkødbolleritomatsauce som kun smager bedre dagen efter
Deres sicilianskekødbolleritomatsauce - saftige enorme kødboller fyldt med smag serveret i en kraftig og perfekt afstemt tomat- og auberginesauce med mandler og et frækt tvistaf mynte
Form små kødbolleraf farsen med en teske. Lad olienblive varm på en stor pande ved god varme eller steg kødbollernei flere portioner på en mindre pande
Kødbollerne er lavet af blandt andet oksekød, rasp, parmesanost, æg, paprika og flere krydderier. Lækre kødboller på risbund (vi valgte ris stedet for couscous)
Aftensmadeni går bestod af en god omgang spagetti med tomatsauce og kødboller. Hakketsvine/kalvekød. Kom kødbollerneitomatsaucen og varm det godt igennem og bland det derefter med den kogte spagetti
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.