S. a. l. t. i. m. b. o. c. e. r. n. æ. g. k. s. f. d. h. v. R. p. å. ø. u. ,. I. j. M. A. K. y. D. (. 4. ). H. F. 1. 0. -. 2. L. 3. P. 5. 6. V. 7. 8. 9. é. a l
Tag det af varmen når kyllingen er gennemstegt og gyldenbrun. Selvfølgelig er der nogle dage der er mere hektiske og travle end andre, men vi finder altid en løsning, så vi ikke går på kompromis med kvalitet og sundhed af mad
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Svits kyllingestykkerneog løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
Hvis du bruger frisk spinat, kan du bruge det overskydende til en lækker spinatsalat fyldt med køleskabets grøntsagsrester (kål, frugt, cherrytomater, nødder, you name it) og en creme fraiche-dip med farverige krydderurter
Lad det dryppe af. Skær kyllingen i strimler og hak hvidløget. Kog spinaten med de sidste par minutter. En super nem "alt i et fad" ret som børnene også er glade for
Salaten består af bagte aubergineskiver toppet medsaftige granatæblekerner, sprøde og ristede kikærter, cremet og nødde-lækker tahindressing (favorit dressing
Masser af sunde, grønne og lette retter bliver prøvet af i disse dage. Kog pastaen til den er al’dente, kom vandet fra og vend spinat, bønner og bøffelmozeralla i den lune pasta
Dræn kikærterne for vand og spred dem ud på en bageplade og krydder med lidt olie, chili og salt. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker, put dem på en bageplade og vend dem med lidt olie og salt
V. i. p. r. ø. v. e. a. t. k. l. m. d. s. u. f. g. æ. o. n. ,. y. å. I. h. b. D. j. M. S. q. c. 2. 5. 0. O. N. Æ. 4. ½. (. ). K. H. J. C. L. 1. 3. /. T. F. P. A. B. E. w. '. 6. z. -. U. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.