Vi var tidligt oppe at svømme, og har været lidt tunge i det siden. Juicen var en ren energibombe, så nu er vi klar til at begynde og lave en velfortjent, lækker lørdagsmiddag
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
V. e. d. i. k. h. l. t. ,. v. a. r. m. o. s. g. -. n. f. æ. å. I. ø. D. b. u. A. S. p. y. H. j. R. (. 4. ). 2. 3. c. 1. /. 6. è. B. w. K. 7. T. 5. L. 8. 9. 0. r l
Krydr kyllingenmed salt ogpeber, og smid dem i et ildfast fad, som er smurt med lidt af smørret, og hvor der ligger en tynd bund af et par citronskiver
Tag låget af römeren, og giv det en omgang grill, så skindet bliver rigtig sprødt, hvorefter den parteres og serveres med kartoflerne, citronen (som nu er noget sødere i det) og den friskhakkede dild
Den bliver serveret med nye kartofler, lidt grønt i form af nylavet agurkesalat oggulerødder. Den er fyldt op med disse ingredienser og ellers er den penslet med olivenolie og drysset med friskkværnet salt ogpeber
Nu tændes wok'en på fuld blus, når den er varm kommes en slat neutral olie i og kødet svitses kort sammen med salt, peber, tandori krydderi, paprika og koriander frø
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.