Smager det ikke nok af karry, tilsæt da mere – Det samme med salt og peber naturligvis. Det er simpelthen noget at det mest enkelte at lave og det smager virkelig godt i forhold til hvor let og ikke mindst sund retten er
Dejen rulles ud med kagerulle (denne dej er lidt svær at arbejde med, derfor rullede jeg den "halvt ud" - så meget min kagerulle kunne klare - og trykkede resten "på plads" i selve tærteformen, så dejen dækkede både bund og siderne
Skær porrer i tynde ringe, champignon i skiver og hak hvidløg fint. Jeg elsker lasagne, men en lasagne bliver meget nemt ret kalorieholdig, og derfor har jeg eksperimenteret lidt med den vegetariske slags
Start med at skære bacon i tynde strimler og rist dem sprøde i en stor gryde, når baconen er sprød tages den op og lægges til side, behold fedtet i gryden
Smag til med salt og peber og server drysset med persille. Champignonog hvidløg ristes i olie og tilsættes sherry eller portvin, og det giver champignons en helt særlig smag, der passer rigtig godt til kylling, svinekød og oksekød
Steg porrer , peberfrugt og spinat på en varm pande i lidt olie. Kom farsen i og form bunden med hænderne , evt tag en skal med varm vand og gør hænderne våde , så er det lettere
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.