Antallet af hvidløg afgør hvor stærk tzatzikien bliver. Kog pastaen som anvist og afkøl den straks. Bland alle ingredienserne godt sammen i en skål med fingrene
hakketkyllingekød. Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. En af mine favoritter er dog alligevel nok dem med kyllingefars, men jeg havde sådan lyst til at twiste dem lidt og prøve en anderledes version
det høje indhold af fuldkornsmel bliver bolleren ikke helt så luftige som min normale bløddej, men de smager stadig super godt og er meget blødere end man lige forventer
Det er en virkelig god og anderledes måde at få kylling på, og jeg har altid været ret vild med frikadeller, så hvorfor ikke lave frikadeller af kyllingefars
Disse kyllingefrikadeller er fulde af smag fra både feta, soltørrede tomater og krydderier. Vi serverede kyllingefrikadellernemed bagte cherrytomater, sellerifritter og radisetzatziki (klik for opskrift)
Hos os står den ikke så sjældent på pasta og kødsauce med masser af grøntsager – det er både nemt og lækkert og sundt (især hvis du vælge brun pasta, så det mætter længere)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.