Kyllingefrikadellermed peberfrugt, spinat, gulerod og rødløg, bagt i ovnen. salt & peber - salt med parmesanost og basilikum fra Nicolas Vahé er lækker i, hvis du har den salt
Man skal blot forstå, at nudelsalaten kan varieres med flere typer kød og tilbehør - og at vermicellinudlerne (bun) ligeså kan erstattes med ris (com tam)
I Hanoi er man også glad for bun, nudelsalatenmed de uendelige variationsmuligheder, og bun cha Hanoi er nok den bedste bun, jeg har smagt indtil videre
Derfor har jeg lavede disse kyllingefrikadeller, der er sprøde udenpå og saftige indeni. Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje
Herhjemme fik vi kyllingefrikadeller den anden dag og de bliver altid lavet på kyllingefars. Hvis man også vil prøve sig af medkyllingemedister, som også ofte er på menuen her til jul, smager den smager også rigtig godt
Disse kyllingefrikadeller er tilsat dild og basilikum. Kylling smager ikke af ret meget sammenlignet med svinekød, og det er man nødt til at opveje ved at tilføre smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.