J. e. g. f. a. n. d. t. o. p. s. k. r. i. m. B. ä. h. c. ,. v. l. j. b. y. -. æ. w. u. ø. D. å. O. H. K. P. W. G. 2. I. 1. 0. ½. (. M. ). F. 3. S. 4. T. 5. 6
Proteiner er kroppens byggesten og er med i opbygningen af muskler, hår, hud og negle. Fejlagtigt er der nogen, som tror, at overskydende protein bare ryger ud af systemet med det samme
Serveres med ris. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Tilsæt chorizopølsen i tern, hele rosenpeber og bladselleri i skiver og lad det svitse med et par min
Server med ris. Thailandsk kyllingegryde 4 portionerHele portionen indeholder 18 propoints2 tsk olie2 fed hvidløg2 løg2 ½ cm frisk ingefær4 kyllingebrystfileter a 150 gram2 tsk karrypasta2 spsk soya1 lime1 lille bundt frisk koriander1 1/4 dl hønsebouillonSkær hvidløg, løg og ingefær i små tern
Rør en gang imellem, spæd op med vand og krydderier undervejs. Igår bestod aftensmaden af denne lækre kyllingegryde, som var en opskrift jeg fandt inde hos Sofie
Herefter kommer du kyllingen i sammen med løget og rører godt rundt, til løgene er bløde. Tilsæt så gulerod og sød kartoffel, og vend det rundt med kyllingen
Start med at skære kyllingefilerne i tynde strimler, så de hurtigt blir stegt færdige. Start med at steg løgene bløde i wokken og tag dem op af gryden og sæt dem til side
Efter vores ferie på Mallorca har jeg ladet mig inspirere af det spanske køkken og lavet små saltbagte kartofler og kyllingefilet i parmaskinke med feta og salvie
Svinemørbrad med parmaskinke, salviemed pasta med sprødstegt parmaskinke, rucola, fløde og citron. Rul mørbraden sammen igen, og luk den med et par kødnåle
Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger medsalvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Den anden sauce laves ganske simpelt ved at blende citronsaften medsalvien. Ud med kødet. På en pande opvarmes smør, og løg og salvie sauteres kort deri, inden de får selskab af det hakkede kød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.