Inspireret af en gammel fransk opskrift på fyldt svinefilet blev de umiddelbart lidt kedelige kyllingestykker klædt på til narrestreger med salvie- og kaperskrydret fyld – og baconsvøb
Opskriften bygger på Annette Helths opskrift på fyldt kalkunbryst. Jeg bor i lejlighed og har ikke selv grill, men det har min storebror, og så blev der grillet stoppede kyllingeruller
I går lavede jeg igen disse kyllingeruller, og serverede dem blot med røræg. MMMMMMMH, Jeg lavede simpelthen bare noget helt vildt lækkert her forleden
Kyllingebryst m/ sprødt skind, urtebouillon, syltede løg, bønner og selleripuré(Til 2 pers)Sidste del af føljetonen og dermed sidste del af kyllingen skal bruges
En anden ambition er at bringe opskrifterne for fejringen af mine 40 år, hvor den stod på kold avocadosuppe med citrusmarineret laks, vitello tonnato, kyllingeruller med parmaskinke og salvie, oksesteg, timianristede kartofler, salat med salt/honning mandler og langtidsbagte tomater og desserten bød på kirsebæris med browniebund
Skær kyllingen i 8 stykker og bank dem tynde og flade med en kødhammer. Hæld raspen i en dyb tallerken sammen med 2 spiseskefulde af den revne parmesanost
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.