Denne ret er super nem i en travl hverdag, alle kan putte på lige det man vil og det er jo fedt når man har børn som kan lide forskellige ting, samtidig så kan jeg godt lide at grønsagerne forbliver sprøde
1 hel kylling3 porre15 gulerødder4 store løge1 knoldselleri3 persillerodder3 luabærblade4 fed hvidløgvandsalt 6 peberbolionRens kyllingen og kom den i en gryde, sammen med laubærblade, hvidløg, skraldet løg der er delt i kvarte og 8 skraldet og grov skåret gulerødder
-og du, er du forkjølet, glem kyllingsuppe -prøv denne. Søtpoteten kommer opprinnelig fra Sør-Amerika. Navnet til tross, søtpoteten er ikke i slekt med poteten og smaken er en ganske annen
4 dl kyllingsuppe -(jeg havde kogt kylling til en kyllingesalat) – spædet med 6 dl grønsagsbouillon. 4 dl kyllingsuppe -(jeg havde kogt kylling til en kyllingesalat) – spædet med 6 dl grønsagsbouillon
Meksikansk mat representerer et av verdens store kjøkken. Det meksikanske kjøkkenet er en blanding av arven fra indianerkulturene og de spanske mattradisjonene conquistadorene tok med seg fem hundre år tilbake
Ikke bare smaker det godt til indiske retter og kyllingsupper du kan også tilsette mye forskjellig snadder på nanbrødet og spise det som en egen rett alene, ihvertfall hvis du elsker slik bakst like godt som meg
Spar på kraften, den kan du lage god saus -eller kyllingsuppe av. Hel kylling er billig og sunt. Når man tilbereder den i trykkoker, så får man ikke sprøtt skinn, men selve kyllingen blir skikkelig saftig og smakfull
4 Pers. 400 g Kyllingebryst 500 ml Hønsefond 1 dl Hvidvin 1 Løg 2 fed Hvidløg 2 cm Ingefær 0,5 Frisk chili 1 Rød Snack Peber 200 g Majs 400 g Kokosmælk 1 Lime (saften) 1 tsk Paprika 0,5 tsk Cayenne peber salt peber Olie skær hvidløget i tynde skiver, del løget midt over og skær det i tynde skiver også
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.