Brun kyllingen på alle sider i en blanding af lidt smør og olie. Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade
Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat i nakkefilet'en i supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
H. y. g. e. l. i. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. /. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 1. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. I. c. =. s g
honning over køllen, inden der kommes låg på gryden og kom den i ovnen ca. Krydr køllen godt indvendigt og udvendigt med salt, citronpeber, herp de provence og gnub rosmarin og timian godt over hele køllen
vandmezina til at jævne saucen medRens hjerterne for blod, fedt og fjern alt det der ikke er kød. Når kødet er færdigt, tages det op og saucen svavblendes og jævnes med mezina, hvorefter kødet tilsættes igen
Der er tilbud på andelår i vistnok samtlige supermarkeder lige nu. Og billig. Vinen er den rosé, som jeg nu må erkende, ikke skulle nydes i sommersol på terrassen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.