Det er en dejlig frisk overraskelse inde i den kardemommesøde lækkerbiksen. I år skulle jeg prøve at gøre det til 'rigtige' æbleskiver med æblestykker i
H. e. r. p. å. d. n. m. ø. k. s. t. i. b. l. v. j. o. g. a. -. c. y. u. h. D. ,. M. f. J. O. /. '. E. I. 7. 5. 3. 1. æ. S. (. 2. ). 4. 0. ½. B. L. K. G. 6. R. V
rapsolie til formen. Bland perlerug, hel emmer og skårne rugkerner i en skål og dæk det med vand et stykke over kernerne og stil skålen væk og overdæk den
J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
Nå, men det jeg lavede til aftensmad igår var både nemt og lækkert. Det er ikke nogen hemmelighed at det jeg er bedst til i et køkken er desserter og kager
Ligesom kringlen til de kommende gæster, og så lidt fordi jeg simpelthen bare ELSKER æbleskiver. Bland mel og sukker i en skål, der er stor nok til at dejen kan hæve
Ja, det kan man sagtens – og det er tilmed så nemt. Det lyder næsten for godt til at være sandt. Lækker chokolademousse med kun tre ingredienser – chokolade, æg og fløde
Det er nu dejligt nemt at lave en sund, mættende og tilmedlækker smoothie. Det er forskelligt hvilken slags protein som jeg tilsætter, men det er en nødvendighed hvis en smoothie skal mætte mere end blot en times tid
Og så behøver det altså ikke at være jul, for at man kan servere sådan en lækker “lille” stang her. Af alle de lækre ting, man ofte kan vælge mellem til julefrokosterne, så er skinkestangen altså min absolutte yndlings
Si den tørre blanding ned i æg/sukkerblandingen. Ingredienserne til denne brownie er tit nogle, man altid har i køkkenet, så kagen er god, hvis man får uventede gæster og lige hurtigt vil baske en kage sammen
Vend saften i tilsidst. Pynt tilsidst med , blåbær , nødder og chokolade spåner. En pakke digestive 125 g smør 4 spsk sukker 1/2 l cremfraiche 38% vigtigt 1 lime 1 tsk vaniljesukker 5 spsk flormelis evt mere eller mindre , alt efter hvor sød en smag man ønsker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.