Det er ikke sidste gang jeg bager disse luftige oglækreboller. Jeg fik bikset opskriften sammen en dag, hvor det sidste hytteost i køleskabet skulle spises op, og det gjorde åbenbart underværker for bollerne
Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller
Pisk æg, skyr og smeltet smør sammen. Glutenfrie, hurtige, super lækreboller. De kan sagtens bruges som både almindelige “smør-boller” eller som sandwich-boller
Den almindelig opskrift er med durum mel som smager fantastisk, men hvis man vil lave en 'lidt sundere bolle' smager det også rigtig godt med grahamsmel i
Min mor havde samme dag bagt boller, og selvfølgelig fik vi en lille pose med hjem. De fik dog hurtig ben at gå på, så jeg måtte igang med bageriet selv
PANDEKAGER MED KANEL. Friskbagte solsikkeboller, æg og en iskold smoothie – MUMS. Solsikkeboller. Bland æg og cremefraishe sammen – jeg plejer at piske det så det bliver en ensartet masse
Jeg har aldrig prøvet at bage med hvis hvede før i dag, men da jeg ikke skulle på arbejde kunne jeg lige så godt udnytte dagen fornuftigt og bage nogleboller
Pensles med æg og hæld sesamfrø eller birkes på toppen. sesamfrø eller birkes / valmoefrönRør gæren ud i vanden og bland alle ingredienser - gerne i en køkkenmaskine
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.