Det er helt normalt at gulerodsbollerne ikke hæver i ovnen, men hvis du gerne vil have dem mere luftige, kan du prøve at udelade lidt af melet så dejen bliver mere lind og mindre bastant
Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stue temperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller
OPSKRIFT PÅ LÆKRE LYSE OG LUFTIGE BOLLERMED FULDKORN OG ØLANDSHVEDE. Sådan nogle rigtig gode boller til eftermiddagskaffen med smør, eller som morgenbolle med ost eller marmelade
Smuldr gær i en skål og drys med sukkeret. Jeg har eksperimenteret lidt med den her opskrift. Kom derefter olie i og rør rundt inden squash, gulerod, peberfrugt, græskarkerner og salt kommes i
En nem og lækker opskrift på bollermed rosiner, bagt med tykmælk. Mælken lunes og gæren opløses heri. Bollerne kan pensles med æg, mælk, vand eller kaffe inden de bages
Den almindelig opskrift er med durum mel som smager fantastisk, men hvis man vil lave en 'lidt sundere bolle' smager det også rigtig godt med grahamsmel i
Kom frostingen på de afkølede kager, med en bred smørekniv og drys med revet gulerod. Husk at tage smøren ud af køleskabet i god tid, så det kan blive blødt ogmedgørligt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.