Smuldre gæren i en skål, hæld den lune mælk over og rør i gærblandingen til gæren er opløst. 10/8-2012Grove pølsehorn20 stk. smør (flydende let til madlavning og bagning eller smeltet smør)100 g. yoghurt naturel, a38 0,1%, græsk yoghurt 2% eller skyr- evt 1 æg (kan udelades)Mel til rette konsistens, ca 900 g. Tilsæt smør, yoghurt/A38/sky og æg hvis det bruges. Efter hævningen, æltes dejen sammen, deles i enten 20 stykker, rulles til lange pølser og snoes om kyllingepølsen. ELLER del dejen i to, rul og og skær den over flere gange til 10 trekanter, så du ender med 20 trekanter, ved denne metode kan du faktisk få flere en 20 stk
Fantastiske til madpakken, børnefødselsdage, skovturen eller lige hvad du vil. Du kan bruge dejen tilpølsehorn også, fold da dejen om en kyllinge/kalkunpølse evt
- Ja, men så er det heldigt at stort set alle andre madbloggere har lagt en masse lækre julekageopskrifter ud, til os som endnu ikke har fået bagt kager i julen
I. m. a. r. t. s. b. g. e. j. d. h. f. n. i. k. p. ø. l. o. D. u. æ. J. v. å. ,. H. S. y. c. B. C. ). K. P. (. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. L. 6. T. /. R. Æ. 4. G. O. N. V. w. -. M. z. U. |. F. A
Tilsæt derefter rapsolie, sukker, salt, hvedemelet med fuldkorn, rugmel og groft rugmel. Rør dejen ud til den er ensartet og hænger sammen i en stor klump
Du skal naturligvis ikke lave dem hver dag, i hvert fald ikke hvis du har samme tendens som mig til at ligge dig ud, men en gang i mellem er det helt i orden at forkæle sig selv
– Og hvad er bedre end at starte netop sådan en ferie med lækre klassiske pandekager til aftensmad. Jeg laver altid mine pandekager med lidt øl i dejen, for at gøre dem dejlig sprøde, og herudover tilføjer jeg altid vanilje, som jeg synes gør noget ekstra godt for smagen
Rul dem sammen fra bredest til smallest. Bag i forvarmet ovn ved 200 grader varmluft indtil dejen er gylden. Til 12 små pølsehorn. 1 pk pølsehornsdej fra Netto
Der kommer rigeligt ud af en portion, så der også til fryseren. Det er mange mange, ja rigtig mange år siden at jeg har lavet pølsehorn – og de er jo egentligt så gode
Det her er muligvis de bedste pølsehorn, jeg har bagt (og smagt), og så er de heldigvis lavet med gode sager og er perfekte til madpakken eller en hurtig frokost/snack på farten
En lækker dessert hører sig også til nytårsaften, så det får I opskrifter på i dag. ) Vores egen dessert kommer til at bestå af en kombination af flere af de nedenstående lækkerier, da Christian havde meget svært ved at beslutte sig for, hvad han godt kunne tænke sig (det er mest ham, der gør i desserter, da jeg ikke tåler det så godt)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.