Det er vigtigt at være opmærksom på at det lakridspulver der bruges er ekstrakt og ikke det der hedder lakridsrodspulver, som kan fås alle vegne som smager helt anderledes
Og efter en del overtalese, og mange efterspørgsler, kommer den her på bloggen. Det med at blande hvide chokolade og lakrids er snart en klassisker, og for nogen, er ved at være lidt kedelig
Min søster er nemlig helt vild med lakridssiruppå is og derfor blev opskriften prøvet af i aftes da hun bød mig på middag efter jeg havde haft endnu en lang dag på arbejde
frugt på spyd af lakridsrod. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Så jeg lavede marengs med lakrids. 4 tsk lakridspulver – der findes mange forskellige slags, men jeg har fået en fra Johan Bülow i gave. Pisk 2 tsk lakridspulver i (smag til om du synes der skal mere i). Drys lakridspulver over marengsen og bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 4 tsk lakridspulver
Posted on juni 1, 2015 by Maiken Larsen in Desserter, Proteinbarer, Snacks. Findes der noget mere fristende at have i køleskabet end hjemmelavet proteinbar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.