Jeg har to lækre ‘Lav din egen krydderolie‘-opskrifter til dig og enkonkurrence, hvor du kan vinde kvalitets olivenolier og oliven fra græske GAEA, der har sponsoreret dette blogindlæg
* Jeg laver altid ingefærsaft til et stykke tid, fordi det er nemmere at dosere det på den måde. Det er blevet tid til at dele min opskrift på en super sund, grøn juice og ja – den smager faktisk rigtig godt, selvom den ser meget “sund” ud
Vi elsker en god smoothie bowl til morgenmad herhjemme (eller morgenmadsis, som vi også kalder det). Det kan gøres meget simpelt med lidt af hvert fra fryseren, se her…
Jeg startede min egensurdejen fra bunden, plejede den og passede den, til den blev moden. Jeg opbevarede dejen i én af de der rørekander med hældelåg – på den måde fik dejen luft og gode bakterier, uden støv og dårlige bakterier
Dyrk selv det grønne drys i vindueskarmen. Gæsteindlæg af Helle Haugaard, indehaver af Tinygardens. Hemmeligheden er at vide, hvad der er let at dyrke – så er det slet ikke svært at få grønne fingre
Derudover kan du komme ud for, at surdejensimpelthen ikke vil lave bobler længere. Inden vi går i gang, vil jeg slå fast, at jeg naturligvis også har lært noget om surdej fra forskellige kilder
Man bør så vidt mulig bruge surdej i brødene, alternativt laveen fordej dagen før hvor man f. Ovenstående proces er bare ikke specielt forenelig når man er weekendbager, for det kræver faktisk en hel del tid at lave brød på denne måde
Denne gang har jeg laveten smoothie, med en utra fed farve. Jeg har fået et flip med smoothies, haha Jeg drikker dem som morgenmad, for lige for tiden er jeg virkelig dårlig til at spise morgenmad
En af de kager som min mor bagte til hendes fødselsdag var en helt klassisk mazarintærte. Det er simpelthenverdens bedste og nærmest en klassiker i mit barndomshjem
Nåmen her i mandags kom det altså over mig at jeg da skulle lave tapas. Jeg synes jeg har travlt i øjeblikket, er ret så presset over at skulle til endel-eksamen her på tirsdag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.