Candidavenlig After Eight-kage – baseret på Carolines Fibæks After Eight-kage. Derfor har jeg eksperimenteret med denne kage i en candidavenlig/sukkerfri version
Kakao er i sin rene form bitter, så man er nødt til at tilføje et sukker eller andre sødestoffer - for ikke at nævne fedtstoffer og muligvis kunstige smagsstoffer - for at gøre det velsmagende
Denne bar er candidavenligt. Da baren er candidavenlig, er der ikke tilsat nogen for m for sukker. Hvis baren ikke behøver at være candidavenlig, kan man tilføre et par spsk
glutenfri og mælkefri – kan gøres candidavenlige og sukkerfri. ½-1 banan eller ½-1 dl æblemos (for sødmens. Rør det hele rundt, og fordel 3-4 spiseskefulde
For candidavenlige og sukkerfrie chokolader se her. Sukrin+ eller 1-2 dråber Stevia. Hæld cremen op i en frysepose og læg posen på køl i 10-15 minutter eller til du skal bruge den. Lad dem være i fryseren i cirka 10-15 minutter eller mens fyldet laves. Birkesød eller Sukrin eller 3/4 dl Sukrin+ eller 1-2 dråber Stevia
---. Candidavenlige ligeså. 1-2 spsk. Overhældes med 1-2 spsk. 1-2 spsk græskarkerner. Denne opskrift har jeg været så heldig at få lov til at skrive ned for min smukke veninde
På min hjemmeside her skriver jeg om mælkefri, glutenfri, candidavenlig og sukkerfri kost og jeg har prøvet det hele af, men at være på frugt er den ting der, for mig, har været mest effektiv i min rejse mod sundhed, pæn hud og rent indre
For candidavenlig. sukrin melis eller 1-2 spsk. eller 2-3 spsk. Har du ikke ingredienser til chokoladefremstilling, kan en 70-80 % chokolade. fra køl, så sæt den på frost i 10-15 minutter. Jeg bruger altid en kokosmælk med minimum 53-60%
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.