Humus er også en af de libanesiske klassikere som er blevet verdenskendt og elsket. Den smager også bare super godt og kan bruges i mange kombinationer
Det her var en ret jeg lavede til nytår sidste år. Jeg har postet den før men uden opskrift. Jeg har i mellemtiden fået ønske om at oploade opskriften, så jeg tænkte den lige kunne få et oplæg for sig selv
Ikke et vondt ord om svenske kjøttboller i fløtesaus altså, men jeg må innrømme at sitron, ansjos og kapers gjorde disse kjøttbollene til en mer interessant opplevelse enn den gjennomsnittlige kjøttbollen
Al’Fez libanesiske falafler. Falalfer er et super godt alternativ til kød. Enten hvis man er vegetar eller hvis man bare ønsker at spare lidt på kød-mængderne, der bliver indtaget
Herlige, sunne kjøttboller av kylling, krydret med hot chili, hvitløk og frisk koriander. Start med tomatsausen, mens den koker steker du kyllingkjøttboller
spekeskinke, kjøttboller, marinert auberginer og god ost). Mange forbinder kyllingvinger først og fremst med noe man kjøper ferdig i butikken, innsauset i grillkrydder, servert i en varmepose
Det er specielt de libanesiske retter jeg plejer at udskyde lidt. 1 dåse foul, den libanesiske eller palæstinesiske udgave (halv kikærter, halv hestebønner) -fås hos samtlige grønthandlere. ) 1 dåse foul, den libanesiske eller palæstinesiske udgave (halv kikærter, halv hestebønner) -fås hos samtlige grønthandlere
Den klassike libanesiske ramadan forret var den lækre sprøde og syrlige fatoush-salat. I anledning af Ramadanen vil jeg da lige give et lille blogindlæg
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.