Det værste er sådan en tør snegl som ikke smager af noget. En af mine yndlingskager er helt bestemt kanelsnegle med masser af smag og gerne lidt snasket
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Hans næse er heldigvis blevet ret pæn efter hans slemme solskoldning i sommers, men han har ar, der ikke bliver fyldt ud, så vi overvejer at holde ham ude af den værste sol, når UV-indekset bliver meget højere
Start med at afpudse din svinemørbrad med en skarp kniv, så sener og det værste fedt skæres væk. Udgivet i samarbejde med Den magiske Gris // Sponsoreret
Der er ingen tvivl om, at noget af det værste man kan servere for en vegetar (øhh ud over kød) er en kæmpe skål kinakålssalat med en enkelt umoden tomat og en agurk skåret i ubehjælpsomme tern
Af en eller anden grund er jeg altid lidt lækkersulten i løbet af dagen og værst er det om aftenen. Det går jo ikke at fylde sig med alt for meget sukker i form af chokolade, lakrids, flødeboller og vingummi
Pres den værste væske væk med hænderne, kom de revne sager op i en skål og vend med æg. Efter jeg flyttede hjemmefra og ind i min egen lejlighed for nogle måneder siden, er jeg begyndt at tænke meget mere (hvis det kunne lade sig gøre) over råvarerne, jeg bruger i mit køkken
Pres det værste væske ud af og vend med æg, mel, salt og peber. Jeg har haft ideen om kartoffelpandekager med varmrøget lakserilette i lidt for lang tid nu
Imens det simrer skal du lige tage det værste skum fra. Rabarber er en rigtig forårsbebuder og er en af de første planter som er klar til høst allerede fra April måned
Pil kartoflerne ud af saltskallen og børst det værste saltlag af. Inden længe fylder bloggen 4 år, og i den anledning kommer der snart en lille giveaway her på bloggen, så hold øje
-) Det værste er, at den kommende uge skal bruges til at arbejde med, at få styr på de sidste småting herhjemme - men han behøver i det mindste ikke stå op kl
Start med at skrælle kartoflerne, skære dem i tern og skyl dem i en skål eller dørslag 5-10 minutter for at få den værste stivelse ud af kartoflerne - dermed undgår du at din suppe bliver "klistret og gummiagtig" - do not underestimate this part
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.