Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
T. i. l. y. k. e. m. d. f. ø. s. a. g. n. ,. L. b. t. h. ). I. r. C. o. V. v. u. p. j. æ. å. D. G. S. '. O. c. N. M. J. (. 1. 0. -. 2. 5. 3. ½. 4. +. R. P. K. 6. F. B. H. 7. E. 8. ) l
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Opskrift til 10 små boller. dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt). Giv dem 20-25 min ved 175 grader i en varmluftsovn og så er du klar til mad. emailprint dl kogt quiona (svarer til ca 1 dl quiona som ikke er kogt)
Det er også en god anledning til at få tømt nogle af mel og kerne poserne – altså en ren win – win. I en skål røres gæren ud i den lune mælk, tilsæt salt, sukker
D. e. r. b. l. v. a. g. t. i. n. d. P. o. j. k. m. p. f. y. s. ). å. ø. h. æ. u. ,. S. O. z. c. F. J. 3. 0. 1. 5. 7. 2. 6. -. 8. L. T. R. N. ½. 4. H. (. E. B. M. K
Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
S. o. m. l. v. e. t. r. j. g. n. u. i. b. a. d. p. s. k. f. å. h. ,. J. y. ø. I. C. H. æ. (. ). D. M. P. 1. 2. 5. 0. ½. +. 3. T. R. Æ. 4. c. 6. F. B. G. L. -. V. O. E. z. A
Tilføj hytteost og salt/peber. Jeg er stor fortaler for både store portioner aftensmad der bliver til frokost dagen efter og foodprep i form af store mængder grønt/kød der laves 1-2 dage om ugen
T. i. n. g. e. å. r. l. d. t. s. ø. v. h. j. m. f. o. ,. a. C. p. b. æ. ". k. -. w. u. M. V. I. H. &. D. y. c. B. L. '. J. (. 2. 0. ). 5. 9. Ø. 7. 1. %. 8. R. S. Æ. é. P. E. O. ) g
Tilsæt olie og salt. Tilsæt melet lidt efter lidt, måske skal der ikke så meget i som der står, måske skal der mere i, det afhænger af hvilket mel der bruges
Ofte har jeg lyst til lidt sødt efter frokosten og for ikke at spise en masse chokolade gav jeg mig i kast med et sødt lille indslag til min hverdags madpakke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.