Af Tine Bundgaard,. Surdej til lyst brød - den våde slags. Har man surdejen på køl, er det bedst at tage den ud aftenen før man skal bruge den, give den lidt nyt at arbejde med og så lade den stå ude, så der kan komme gang i den
Når den lugter af øl, så er den klar til. Jeg bruger en våd surdej når jeg bager rugbrød, da det er. Nu kan du bruge af den, det der er tilbage kan du sætte i
Pizzadag - aftenen førRør gæret ud i vandet så der ikke er nogen gærklumper. Kom resten af ingredienserne i, og bland dem hurtigt sammen indtil der ikke er noget tørt mel
Jeg beklager, at der har været lidt stille fra min side på det sidste, men jeg har simpelthen haft så travlt med lektier, træning, en smule arbejde, lidt AT-synopsis (gymnasiet er fyldt med fancy forkortelser), og hvad hverdagen ellers byder på
pizzafyld. Dit fyld kan du skifte ud alt efter hvad du er til, men sørg for at få tørret de fleste ingredienser for væske, så du ikke ender med en blød, våd dejbund
Jeg har strikket med dobbelttråd, det afhængeraf garnets tykkelse. Da min klud kom i brug, skiftede den form - den blev meget bred og kort, så vil man have en, som er kvadratisk også efter at den bliver våd, skal man lave den dobbelt så lang - og regne med det dobbelte garnforbrug
Derfor var der af gode grunde ingen smag af røg i kødet. Kødet var dejligt mørt og lækkert, men næste gang tror jeg at jeg vil lave en "våd" marinade, som eventuelt også kunne dryppes over kødet efterfølgende
Jægersmanden har haft jagtlykken med sig. Husk altid at skære sener i mindre stykker, når du giver dem til kat eller hund – ellers kan det være som at spise en elastik – dødbringende, hvis uheldet er ude
Sørg for at tærterne får en nogenlunde rund form når du sætter dem af på bagepapiret. - lavet med kærlighed og skumfiduserJeg har altid været en hund efter p-tærter, og da snakken ude på praktikskolen her den anden dag gik på p-tærter, ja så måtte jeg selv lige prøve at bakse dem sammen
Tag det ud af ovnen og bank både på bunden og toppen af brødet. Det er en meget våd dej der med fordel kan æltes på røremaskine, eller el-pisker med dejkroge, eller med en ske
Dejen presses godt ud i kanten af formen og den overskydende dej skæres af. Hvis vandet ikke dræneres bliver tærten våd, smattet og ikke specielt lækker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.