Kom herefter mel, æg, bagepulver og salt i blandingen, og rør dentilen samlet masse. Nu har jeg haft denne steviasukker fra Dansukker stående et stykke tid, så syntes det var på tide at få den afprøvet
Men jeg er ingenengel - jeg synder også, og tillader mig typisk at gøre det i weekenden, for det er ikke en slankekur jeg er i gang med, menenlivsstilsændring
Brug en saks til at skær stykkerne ud. Til sidst kan du toppe med, hvad du lige har. Det er naturlig protein i korn, og du behøver ikke undgå fuldkornsprodukter såsom groft brød og rugbrød, for disse er super sunde med deres kostfibre, vitaminer og mineraler og en lille mængde gluten
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Bollerne er rige på gode naturligt glutenfri kulhydrater, indeholder masser af proteiner og nemme at smække i tasken på lange dage
Start med at blande havregryn, mel, bagepulver og vanilje i en skål og sæt det til side. Disse sprøde glutenfri havregrynskager smager virkelig godt, og de er super nemme og hurtige at lave
Når kagen er kold til at tages ud, skærer du den vandret i to dele - så der er en top og en bund. I aften har vi fejret min allerbedste venindes fødselsdag
rig på kostfibre, som i kroppen binder affaldsstoffer og kolesterol til sig. Samtidig har den et utrolig højt indhold af Beta-caroten, en antioxidant og et forstadie til vitamin A
Lad det koge op til det ligner en pizza sauce. Det her er virkelig den bedste glutenfri pizza jeg nogen sinde har lavet, og er faktisk i tvivl om det ikke også er den bedste jeg har smagt
—- Indlægget kan indeholde affiliate links, hvilket vil sige, at hvis du køber nogle af de varer jeg linker til, får jeg et mindre beløb af virksomheden bag
Lavede denne kage til fødselsdag. Eller er det der man køber i helsekosten. Glutenfri Start siger. HELT fantastisk… Bestemt ikke sidste gang den skal laves
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.