I tilfælde af dette henviser jeg igen til en tidligere artikel, og ikke mindst til denne store metaanalyse vedrørende mættet fedt og hjertekarsygdomsrisiko og lader fokus være andetsteds i dag
Både lysog mørk. Men jeg vil dogogså advare dig… De kan gå hen og blive din nye afhængighed – jeg havde ihvertfald svært ved ikke at spise dem alle på én gang
Ligesom min mor har jeg altid gang i alle mulige, og umulige, projekter. Nogen opskrift havde jeg ikk, men havde set nogle billeder på nettet, men forklaringerne på didde var noget indviklede så jeg måtte igang med hæklennål og fantasi
papegøjekage og rund ostmusekage, lys. Fødselsdagkage Liverpool,og Smørcreme med æble lak. Wedding/Bryllupskage til Bettina og Stig 21 septem. Lego kage til Rasmus 9 år, jordbær mousse og islan. Bamse ,Kylling og Ælling kage til Liam 2 år,fødsel
I en travl hverdag er det dejligt, at man ikke skal så og holde øje med potter, pander og gryder konstant, men at man kan bruge tiden sammen med sin familie
chokolade (jeg brugte mørk, men en god lys chokolade eller en blanding af mørk/lys ville sikkert også fungere godt)Rør kondenseret mælk og kokos sammen i en skål og sæt det på køl i en times tid
Pisk æg og sukker lystog luftigt. lys sirup. Jeg var til sådan et tøj homeparty ved min rigtig gode veninde, og der blev sørget godt for os med både det ene og det andet
Jeg har flere gange lavet Mette Blomsterbergs lakridskarameller og de har været et stort hit. Så med inspiration fra Blomsterbergs karameller og en gammel opskrift på fudge, som jeg har fra min værtsmor, da jeg i sin tid boede i USA, kastede jeg mig ud i en gang FUDGE MED LAKRIDS
Om søndagen gør vi os ekstra umage med vores mad og bordet er dækket med dug, lysog blomster. Længe har jeg haft lyst til at prøve at lave en kikskage, men som barn kunne jeg ikke fordrage denne kage
Pisk først æggeblommer og sukker sammen i en skål til en luftig oglys æggesnaps. Før ferien holdt jeg familiefødselsdag, og jeg kom i tanke om, at jeg slet ikke har fået blogget om denne fantastiske kreation af en hindbærmoussekage, som jeg lavede
Og i bund og grund er jeg mere til mørk end lys chokolade, så jeg vidste, at de kunne laves bedre. Altså, hvis jeg nu siger chokolade og peanutbutter, så ved du allerede, at vi er ude i noget lækkerhed, ikke
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.