Glædede mig til at kreere dejligt mad - med et lille strejf af magi. Grillet kylling på grøn bund, omgivet af perlebyg og magiske granater Også smukt syn, inden kyllingen gik på scenenBunden består af rucola og fintsnittet sommer-hvidkål
UUh det er skønt med efterår og ikke mindst efterårsferie. Så er der tid til at få lavet alt det jeg ellers ikke kan nå i en travl hverdag med studie, job, teater, hus, have, kæreste og kreativitet
Farven på denne hummus er fin sart lysgrøn. Hummus er sundt og lækkert som, dip, tilbehør og pålæg. Jeg har tidligere lagt en af mine favoritter ud på bloggen, tomat hummus
Næsten som magi. Næsten som magi. Når jeg, der har boet i Milano i nu fem år, fortæller folk, at jeg ikke spiser gluten, er den første reaktion som regel stor forbløffelse
Hvad er magien bag en god frikadelle. Frikadeller. aaah. de smager af Mor, tryghed og barndom. Selvom ingredienserne altid er nogenlunde de samme, så er smager de aldrig ens afhængigt af ophavs-m/k'en
Magien ligger nemlig ikke så meget i, præcis hvad man putter i. Nu behøver man ikke længere, være ekspert udi bagekunsten og i diverse ælte metoder, for at bage sig selv, et rigtig godt brød
Det er altså her i køleperioden at magien sker, selvom man ikke kan se det. Da dette er min første opskrift på siden har jeg valgt at dele mit yndlingsbrød med jer
Si fonden fra og opløs magiternet i. 1 magi tern (kylling). 1 magi tern (kylling). På grund af alt det flytteri, som jeg føler ikke rigtig har ende, har jeg været meget bag ud med at poste alle de lækkerier jeg står med i køkkenet når tiden tillader det
Det er lige før jeg forventer at se sollyset bryde igennem, når jeg skærer det første snit i en figen, men selv en Sukkerheks har begrænset magi, og med solens stråler kan ikke engang jeg hamle op
eks vandstegning, og jeg begynder mere og mere at få øjnene op for magien i de simple smagsnuancer. Året går på hæld, og for mig er det et tidspunkt, hvor jeg kaster mig over en stor portion selvreflektioner
At lave smør er sjovt for børn men det kræver lidt kræfter og tålmodighed at ryste det indtil magien opstår og den lille klump smør dukker frem, men det er det hele værd
Udsigten fra vores ‘hjem’ som vi stod op til i 5 dejlige dage. Hele denne uge har jeg været så vanvittigt priviligeret at have tilbragt i Atlasbjergene i Marokko
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.