Første opskrift kan du se i dette indlæg, grydestegt oksesteg med smagfuld rødvinssovs, og næste i indlægge her med saftig kylling med voldsomt mange grøntsager
Efter en lang stille periode er jeg nu ved at være klar til dele lidt kreativt med jer alle igen, og jeg vil starte med denne julekonkurrence som jeg jeg ville elske at vinde - og samtidig støtter den et godt formål
Kom andestykkerne i en bradepande og steg dem brune. Ca. 1 time ved 200 grader varmluft. Efter en ½ time så hæld saften over i din fond gryde, og vend andestykkerne så de bliver brune på alle sider
Den kan bruges som en del af påskebuffeten eller man kan lave den som et let aftensmåltid, hvis man trænger til noget enkelt og let ind imellem påskefrokosterne
og hvad køleskabet ellers byder på af grønsager 2 L vand (evt mere afhængig af hvor tynd eller tyk man vil have suppen)4 grønsagsbouillonterninger (1 terning til hver ½ L vand)4-6 dl boghvedegryn (ris eller linser kan også bruges)1-2 tsk merian salt, peberSådan gør du
Det er ingen i denne verden andre enn en selv man kan legge skylda på når man våkner opp dagen der på og munnen smaker død hamster og tretten illsinte dverger spiller alternativ punk-samtidsmusikk på oljefat inne i hodet ditt
Måske bliver det fortid at se danske unge på vej til fest med en flok klirrende bajere. Lægen Peter Geisling og hans kollega Morten Grønbæk er nu noget skeptiske overfor denne måske nye trend og ser det kun som slags døgnflue
Kom hindbær, flormelis, vanilje og stangen i en gryde, og giv det et lille opkog, pres derefter hindbærmassen gennem en si, så man får en pure uden hindbærkerner ( jeg fik lidt kerner med og det smagte alligevel lækkert)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.