Mørbradgryden skal I afprøve. Jeg elsker det og Tommi var også helt okay med at hans normale hvide ris var skiftet ud med blomkål - så længe der var sovs på altså
The post Mørbradgrydemed masser af grønt appeared first on Grydelappen. Opskriften fandt han hos Newyorkerbyheart og med udgangspunkt i denne og lidt småjusteringer og andre krydderier blev det til en skøn aftensmad
Ja, det er snart ved at være på det sidste med gryderetter og kartoffelmos, foråret er jo på vej. Det er kæresten der valgte menuen lørdag aften, men det passede egentlig fint med hvad vi havde i fryseren, køleskab og skuffer
Det ser ikke ud af meget, men smagen i denne orientalske gryde med kartoffelmos var virkelig god. Hæld vandet fra kartoflerne og mos med en kartoffelmoser
400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g
Denne gang blev mørbradgryden serveret med kartoffelmos, og resterne fik vi til ris. Der er efterhånden sikret et indtag af aftensmad hos Oskar, hvis der serveres ris og meget gerne med en flødesauce, og det er også derfor at denne ret nydes ofte herhjemme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.