En kakaomørdejsbund, et lag flydende karamelsauce som "oozer" ud af kagen når man skærer et stykke og en lækker, lidt snasket chokoladekagedej med mørk chokolade i, på toppen
Isen er meget kraftig og har brug for noget modspil. Mørk chokoladeis. Under kraftig omrøring hældes den kogte flødeblanding lige så stille, lidt efter lidt, op i æggesnapsen
Simretiden afhænger naturligvis af kødtype og størrelse. Herefter har jeg tilsat en dl hvidvin, som har fået lov at dampe af, hvorefter jeg har ladet det stå og passe sig selv og simre et par timer ved middelsvag varme, indtil kødet var helt mørt
Jeg har fundet ud af godt med løg fungere fint. Og denne her gang er første gang hvor jeg har lavet en mørk risotto - med balsamico i stedet for rødvin
Isen er meget kraftig og har brug for noget modspil. Mørk chokoladeis. Under kraftig omrøring hældes den kogte flødeblanding lige så stille, lidt efter lidt, op i æggesnapsen
Fars blev rørt af såvel, lam, ko, svin og fasan - ingen hest. Garniture bestående af hjemmerørt remoulade, syltede jordskokker og rødløg, to slags sennep og den klassiske ketchup
Vidste du, at mørk chokolade indeholder flavonoider, som er antioxidanter, der gavner den kognitive funktion, indlæring og hukommelse og modvirker blodpropper, kræft og demens
Hyldeblomst saft er en klassiker og virkelig lækkert på en varm sommerdag eller som velkomstdrinks, men prøv dem også i pandekagedej - det er bare mums
Jeg har fået lov til, at prøve nogle forskellige kaffer fra Davids Coffee. et micro kafferisteri, hvor man kan købe nyristede kaffe fra nettet, og få det sendt lige hjem til kaffemaskinen
Lidt pynt af hvid chokolade giver en god effekt på toppen af chokoladen. og god aften 2 dl fløde. Var i Føtex i dag efter nogle timer på arbejde, og faldt over et display med Odense chokolade produkter
S. i. d. s. t. e. f. r. a. g. h. v. C. n. ø. l. ,. o. p. j. å. æ. k. m. y. D. u. H. b. c. (. ). J. F. A. B. 2. M. 6. 4. 3. 7. 5. 1. 0. T. P. V. -. L. ½. I. O. 8. 9. R. N. z. ". U. E. /. G. w. Y. &. '. ñ. é. Ø
Jeg synes, at det fungerer godt med lidt mørk chokolade, der smelter fint på toppen af remoncen. For det meste er der kagecreme i fastelavnsboller, men den her version er med (masser af) marcipanremonce i stedet
J. e. g. h. a. r. i. l. n. t. d. f. u. C. b. s. ,. o. m. k. ø. æ. D. v. p. å. j. ). A. y. w. c. L. (. V. M. '. R. S. N. H. 2. 5. F. 1. 0. 3. 6. O. ½. K. Æ. B. -. T. G. 4. I. E. Y. >. P. ". ) g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.