(. 2. 0. s. a. m. e. n. l. g. t. k. r. ). D. å. f. i. p. ø. d. M. c. o. y. ,. u. T. b. v. h. J. æ. -. 3. P. 5. 6. 8. E. N. V. I. R. j. C. H. O. K. L. A. Ø. F. 1. 9. G. Y. B. S. 7. 4
H. j. e. m. l. a. v. t. c. h. o. k. d. r. n. s. I. g. b. i. f. å. p. F. y. 1. 0. ,. 7. %. 3. /. 4. ø. 2. 5. D. 8. æ. (. ). u. G. K. S. B. R. P. ½. -. N. T. 6. °. L. "
Ganachen skal stå på køl i nogle timer før brug, kan laves dagen før. Pisk æggehvider og flormelis luftigt i en skål, til der opnås en tyk og sej konsistens
(Samme grundopskrift som Macarons med kaffecreme, dog uden vanilie). Varm fløden og blåbærstøv til kogepunket, hæld det i skålen med chokolade og rør til chokoladen er smeltet
La Glace har også fine macarons der smager himmelsk. Vend mandelmel og flormelis i med en dejskraber. Når dejen er fin og glat hældes den i sprøjtepose eller plastpose, hvor hjørnet klippes af
Og hvis du er bare halvt så glad for macarons, skipper skrå og hvid chokolade som jeg er, så bliver du simpelhen nødt til at gøre dig selv den tjeneste, at få kreeret disse basser i en hulens fart
Høje kanelsnegle med dobbelt snask - lyder det ikke, som noget du bare SKAL prøve at lave. Disse kanelsnegle er helt fantastiske, når de lige er kommet ud af ovnen og glasuren løber ned af siderne
Macarons med lime og basilikum. Macarons. Mandelmel og florsukker blandes sammen. Macarons. Hæld æggehviderne deri og rør det sammen så det helt ensartet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.