start med at lave fylden
man først ligge æggeblommerne inde
i en skål og bag efter skal man ligge mælk inde i og så vanilje sukker (stang).og så skal det på køl ca 2 timer eller 3. og bag efter den har været på køl skal man tag en kiks og ligge fylden på kiksen og så når du har læget fylden inde i skal du ligge nummer 2 kiksen på og på nummer 2 kiksen ligger du lidt fløde og krymmel ( tørret frugt) og så er man færdig
vand,kakao,fløde og sukker varmes i en gryde. skal små koge og simre i 5 min. tag gryden af varmen og lad det svale i 10 min og herefter røres den blødgjorte husblads i et ad gangen
Tænd ovnen på 175 grader. Smelt smørret. Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps. Bland alle tørre ingredienser sammen og rør dem i æggesnapsen sammen med smørret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.