Nu har de lanceret nye bælgfrugter. Så blev vi ellers sluppet fri i køkkenet med en time til at lave vores ret - hvilket lige skal siges føltes som ret kort tid
Jeg kan ikke vente med at få det hjem, nu skal mor her til at være en steg … har også lige bestilt tid til frisøren til den helt store omgang – Det er også virkelig tiltrængt
Dog en lettere mæthed for mit vedkommende – formentlig på grund af, at jeg slet ikke er en dedikeret raw foodie, der er vant til så mange nødder og kerner på en gang
December, butikkerne har åbent igen og julemaden har efterhånden sat sit spor og trangen til flæskesteg, sild og brune kartofler er ved at være erstattet af lysten til noget helt andet
Mødregruppen ville gerne have etkursus i cupcakes. Jeg syntes de slap rigtig godt om ved det. Her er det Martin's mor der har været igang, hjulpet af storesøster på 3 årHarald's mor med blå og hvide farverEa's morKagerne var chokoladekage med hindbær og vaniliekage med blåbær
En dag i denne her uge har jeg været til sushikursus på mit arbejde med en prof. Som bloggens indhold afslører er det ikke første gang at jeg har lavet sushi, dette har dog været selvlært
Vegansk er det nye sort – klædt i grønt, og folk er vilde med vegansk mad. Men da jeg kiggede nærmere på deres hjemmeside kunne jeg se, at de også har restaurant i København, Frederikshavn og hele to restauranter i Aarhus – hvor jeg bor
Denne gang må jeg have et funktionelt kamera med, eller en telefon der virker og dermed tage en masse billeder og ikke bare lade alle de andre om det som sidst, hvor blandt andet Anne og Piskerisetknipsede billeder på livet løs, og det er også deres billeder jeg har lånt herunder
Kurset vi skulle deltage i hed "den lille kemiker" og levede fuldt op til navnet med dekomponeringer af klassiske retter, brug af sous vide, flydende nitrogen og røg pistoler, skulle vi prøve at lave ting man ikke bare lige gør hjemme hos sig selv
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.