I dag skal det handle om olivenolie. Hvad er egentlig en god olivenolie. Jeg har to lækre ‘Lav din egen krydderolie‘-opskrifter til dig og en konkurrence, hvor du kan vinde kvalitets olivenolier og oliven fra græske GAEA, der har sponsoreret dette blogindlæg
{ veganske, glutenfrie og uden tilsat sukker }. Wauw. Har du styr på julekonfekten. Her er opskriften på sunde pecan-skildpadder med karamelskjold lavet på blot fire ingredienser
Jeg har en kollega, hvis far fanger fisk i sin fritid. Rigtig mange fisk. Forleden fik jeg en dejlig overraskelse af denne kollega, i form at et halvt kilo friskfanget hakket laksefars
"Sommerprojekt 2016". I år skal der ske noget super spændende i min sommerferie. Jeg skal være madinstruktør og kontaktperson for Madskolerne (madskoler
Er så heldig, at have to veninder som er lige så glade for at spise ude som jeg er, og som sætter mindst lige så meget pris på det asiatiske køkken som jeg gør
I starten af året indsamlede Coop 10. 000 udsagn om god mad fra kunder, medlemmer og ansatte. På baggrund af disse udsagn valgte de 13 områder med ønsker til forbedring af madindsatsen og d
Forleden sad jeg og så James Prices lidt halvtamme program, hvor han har gæster i “køkkenet”. Dvs. et studie der lidt ligner de gamle tv-køkken udsendelser med bl
Det nye år har indtil videre haft en lidt hård start med influenza og søvnmangel og andet, så kræfterne har manglet og det har stået alt for meget på junkfood og færdigretter her hjemme
Marts med Medfølelse ruller, og der er voldsom interesse for projektet. På Facebook har Mad med Medfølelses side fået dobbelt så mange “følgere”, siden projektet startede, og det summer af aktivitet på siden hver dag med kommentarer og spørgsmål til vegansk mad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.