Kønne er de da ikke, men til gengæld smager de såååå godt. De her boller er lavet på gefühl, da jeg ville prøve at lave nogle madpakkeboller, som der var noget mæthed i samtidig med, at de ikke blev for tunge og tørre
Rør husken ud i vandet til det er grødet. Derefter tilsættes de sidste ingredienser, form med hænderne eller to skeer, pensel dem med olie og top med solsikkekerner
Træningsboller med ekstra træningseffekt inkluderet. -). Ah, jeg må vist besvare min overskrift med et "nej", men opskriften på træningsboller er fra bladet FitLiving og fyldt med gode ting og har et højt indhold af fibre
Giver ca. 12 store boller. Bland alle ingredienserne sammen og aelt dejen godt igennem. Del dejen i ca. 12 stykker og tril dem til boller, der bages ved 225°C i 10-15 minutter
Som vejret arter sig i Danmark lige i tiden, er det vidst tid til en rigtig sommerret. Et frisk pust på grillbordet er denne vandmelonsalat, som egentlig kan bruges til al slags kød
Her er en alternativ opskrift på sandwichbrød, bagt på hvedesorten kamut. Opskriften indeholder masser af væske og det giver basis for nogle store, men lette og luftige sandwichbrød
Mine børn gider ikke spise rugbrødsmadder. Jeg er dødtræt af at smide madpakker ud hver eneste dag, og få børn hjem, der er sure, trætte og ikke mindst – sultne
Endnu en hverdagsuge. Maden skal være varm og krydret, skal den. Og fyldt med grøntsager, så vi har noget at stå imod med, når det bare er gråt og regnfuldt hele tiden
Gær og vand blandes. Resten tilsættes og røres med en grydeske. Hæve 5 timer( kan med stort held sættes over inden man går i seng og bages til morgenmaden)
Disse boller er super lækre. De smager rigtig godt med grøntsager og en skive kalkunpålæg. Ingredienser. (ca 12 stk) 100 g solsikkefrø 100 g havregryn (glutenfri hvis behov) 60 g sesamfrø 60 g hørfrø 5 spsk Fiber Husk (gul) 2…
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.