Her får i en dejlig opskrift på en kage min veninde lavede til os den 22. december i år. Tak Tenna. Den smager fantastisk, ser flot ud og er skøn julekage, men kan også sagtens nyedes resten af året
Det er naturlig protein i korn, og du behøver ikke undgå fuldkornsprodukter såsom groft brød og rugbrød, for disse er super sunde med deres kostfibre, vitaminer og mineraler og en lille mængde gluten
havregryn af ren havre - det er ikke normen)½ tsk bagepulver med top (Hvis glutenfri. glutenfrit bagepulver)½ tsk salt med top½ tsk stødt kanel¼ tsk muskatnødca
Glutenfri Start siger. Glutenfri Start siger. Bollerne smager dog rigtig godt- det er første opskrift, der er lykkedes for os- vi er hele familien gået glutenfri efter anbefaling hos en lunge-og allergi læge
valgte at lave dem så naturligglutenfri som muligt, uden alle mulige ekstra stivelser. Der ser man kanelsnurrer overalt, så jeg tænkte at lave dem glutenfri
Vi er efter lang tid kommet frem til en glutenfri tærtebund, som vi godt kan li og som fungerer. 100 g glutenfri havremel. Related PostsLam med søde kartofler og kokosmælkKyllingedeller med pestoGlutenfri PizzaNem mælke- og glutenfriBechamelsovsGlutenfri Kyllingenuggets 100 g fuldkornsrismel. 100 g glutenfri havremel
Sorte bønner. I en brownie. Ja, du læste helt rigtigt. Hvis du for et år eller to siden havde sagt til mig, at jeg ville komme til at lave en brownie med bønner og rent faktisk synes, at den smagte helt vildt godt, så havde jeg nok ikke troet på dig
Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri. Oven i den gode smag kan man glæde sig over glutenfri knækbrød, som er billige at bage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.