Jeg var simpelthen kommet til at lave nogle lækre, tykke, kakao cookies, med en sprød overside og en blød midte – lige som jeg aller bedst kan lide det
De er også lakatolosefri og glutenfri hvis du selvfølgelig kan finde havregryn fri for gluten. Blend bønnerne sammen med kokosolie,honning og æg til en ensartet og cremet masse
Bruges glutenfrie fine havregryn, kan kagen blive glutenfri. Browniemed chokolade og … sorte bønner. Et lille stykke brownie smager dejligt og så med en flødeskum af en slags og serveret som en lille appetizer eller eftermiddagskage
Denne her glutenfribrowniemed toffifee er en kage i sværvægterklassen, når det kommer til nydelse, men som du kan se, er den ret let at lave – og du vil med garanti høste stor ros for den
Ingen sukker – sødet med stevia). Smelt smør, chokolade, kaffe og FiberSirup – lad det køle lidt af. Ikke ligefrem til min kalorielette kategori, MEN de er lækre, proppet med sunde sager (hvis du lige ser bort fra smørret), de smager FANTASTISK, og så skal der altså være plads til lidt “synd” en gang imellem…
Nå, men tilbage til søndagens eftermiddagskage som i dag er en svampet, smagfuld, sød og samtidig syrlig glutenfri banankage med et tykt lag mørkt chokolade
The post Glutenfribrowniemed nødder appeared first on Anna-Mad blog. For et par uger siden inviterede jeg en håndfuld veninder over til aftensmad og brætspil, og der serverede jeg denne glutenfribrownie til dessert
Så jeg havde intet valg – jeg var nødt til at bage, IGEN. med hytteost, mælk eller mandelmælk). Denne kage får en konsistens som en brownie, specielt dagen efter er den virkelig lækker, da den ”sætter” sig og den smeltede chokolade størkner, og bliver til smagsfulde og knasende bomber
Jeg har længe gerne villet eksperimentere med bagværk af sorte bønner og efter at have smagt disse cookies, så fortryder jeg egentlig, at jeg ikke gik i gang med noget før
Melet er erstattet med mandler og hasselnødder, der er blendet til mel, og derudover er der skåret væsentligt ned på sukkeret og kagen får i stedet sin sødme fra banan, kokosmel, kokosolie, ren vanilje, kakao og mørk chokolade
Udfordringen er at få den sød uden sukker eller tørret frugt – og at få den rigtige konsistens. Som flittige læsere nok har bemærket, er jeg ret glad for chokolade, så derfor valgte jeg at løse Joans udfordring med en brownie
lign – kagen skal stadig hænge lidt ved. Tjek jævnligt med en gaffel el. Tjek jævnligt med en gaffel el. Verdens bedste brownie (ca 16 stykker). Fordel dejen i en bræddepande – ca 2 cm tykkelse. lign – kagen skal stadig hænge lidt ved Verdens bedste brownie (ca 16 stykker). Fordel dejen i en bræddepande – ca 2 cm tykkelse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.