i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. h. a. r. v. æ. n. s. d. l. g. å. N. b. u. ,. m. o. y. f. k. J. p. j. ø. M. V. -. 2. 1. 0
Vend gryden rundt et par gange således at smør ogpersillebliverfordelt over det hele. Til den lune ret i dag fikvikogtemajskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. K. ø. l. g. æ. r. t. e. s. u. p. m. d. y. n. D. a. f. j. o. k. b. ,. v. c. 4. 6. 0. 7. 5. 2. h. S. 1. /. L. å. F. B. H
Tilsæt tomater, peberfrugt, balsamico, sukker ogchili. Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. Husk der så skal tilsættes vand undervejs så sovsen ikke brænder på
FJORDREJEN. lidt om alt - og meget om mad. De store banditter er stadigtil salg. Kyllingerulle med persille, nye kartofler og tomatsmørsovs med balsamico
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. a. d. e. m. å. t. s. p. j. o. g. l. b. h. ø. r. 4. 3. 2. 5. k. v. f. 1. y. u. ½. æ. M. T. ,. R. S. K. L. –
De består af en rest risogmajs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Jeg er i hvert fald klar og har som altid mange ideer, der kun kræver tid, før de bliver ført ud ilivet
Steg squash ogmajsiolie på en pande og krydr med salt, peber ogtimian. Æggene mætter godt og der er mange muligheder for at variere fyldet og bruger resterne i køleskabet
Vi har flere gange snakket om kagebordene, man kan opleve i København, for han er glad for kage, men han syntes, der var for langt derind, ogvisse steder holdt også lukket, fordi det var en søndag
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. t. h. r. n. a. f. m. b. s. o. l. u. v. k. d. g. ,. y. -. å. J. P. T. M. j. O. 3. p. 2. 5. 0. æ. S. 1. 7. (. ). %. /. F. K. B. N. c. 4. H
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. w. r. a. p. b. e. h. ø. v. k. d. o. l. m. s. f. g. D. t. y. æ. ,. V. u. W. M. j. A. c. 2. 1. 7. 5. /. 4. ½. å. 8. F. R. K. 3. L
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.