Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem. Det var også et stort hit, eneste ulempe er at man får det mellem tænderne Sammen med majsene fik vi et stykke stegt kyllingebryst som lige havde fået en omgang all around krydderi og ved servering blev der smuldret lidt feta over
Majs-tomatsovsen serveres ved siden af. Majs. chili350 g majskerner eller 1 ds. Majs1 ds. hakkede tomater200 g majschips tacos150 g reven ost¼ l creme fraicheOlien opvarmes og løgene svitses klare. Majs røres i og koger med de sidste 5 minutter
Jeg har gået og tænkt lidt over at jeg gerne vil lave et nyt brød eller bagværk hver måned. Så fremover vil der komme "månedens brød" en gang om måneden sjovt nok
Denne måneds brød er blevet et flad brød. Jeg har set mange forskellige bud på fladbrød, og har her prøvet at lave mit eget bud på et lidt anderledes brød
Nu nærmer Aksel sig de 8 måneder. Ja om 7 dage bliver han hele 8 måneder og derfor synes Martin og jeg, at det er lidt sjovt, at lave en lille status over hans hidtidige udvikling
Grundet praktik bliver maj-måned formegentlig ikke den store idéudviklingsmåned, men her får du en lille oversigt over, hvilke herligheder April-måned har indfriet
majs. Drys lidt majs i hver form. majs. 4 hele æg. 2 ekstra hvider. 90 g. hakkebøf. 50 g. 30 g. revet cheddar. Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen (jeg brugte en gaffel)
De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Vegetariske risdeller med majs (til 4 personer). 300 g majs, fx drænet fra dåse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.