Der ud over har jeg gang i en hæklet boble pude, som jeg egentlig har været i gang med i et par år efterhånden og den er blevet trevlet op og starter forfra, da der var for stort mellemrum mellem boblerne og så gik jeg i stå igen efter at være begyndt igen med mindre mellemrum
Når de er færdige hældes vandet fra og der kommes nogle klatter af smør over dem. Til den lune ret i dag fik vi kogte majskolber så er det ved at være sommer når de kommer frem
Jeg har gået og tænkt lidt over at jeg gerne vil lave et nyt brød eller bagværk hver måned. Så fremover vil der komme "månedens brød" en gang om måneden sjovt nok
Denne måneds brød er blevet et flad brød. Tilsæt den revet squash, de soltørrede tomater (som har ligget på papir og dryppet af, så alt olien ikke kommer med), æg, fromage fraich og salt og peber
Grundet praktik bliver maj-måned formegentlig ikke den store idéudviklingsmåned, men her får du en lille oversigt over, hvilke herligheder April-måned har indfriet
majs. Drys lidt majs i hver form. majs. 4 hele æg. 2 ekstra hvider. 90 g. hakkebøf. 50 g. 30 g. revet cheddar. Æggene slåes ud i en skål og piskes godt sammen (jeg brugte en gaffel)
De består af en rest ris og majs, der får en lækker, ristet smag, når de steges på panden. Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i år 2018 og er klar på endnu et år med opskrifter fra min side af. Vegetariske risdeller med majs (til 4 personer). 300 g majs, fx drænet fra dåse
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.