Små lækre muffinshapser med chokolade, banan og kokos. muffins vi kender og ofte laver. De er super lækre og hvis den søde tand skriger efter noget der minder om en muffins og er sødt så kan de her varmt anbefales
S. u. p. e. r. s. k. ø. n. æ. t. J. g. h. a. m. å. l. i. b. o. f. d. I. y. v. H. P. L. C. F. M. (. x. ,. ). j. N. V. w. -. D. T. 3. 6. 1. ½. c. 2. B. 5. /. K. 9. 0. O. 7. U. G. *. z. A. s g
Det gode ved kokosolie er, at den først og fremmest ikke indeholder transfedtsyrer, men i stedet mættet fedt, hvoraf to tredjedele heraf består af mellemlange fedtsyrer
Jeg synes denne januar har virket uendeligt lang og kold. Og jeg har haft mange mærkelige cravings i et forsøg på at vedligeholde et nogenlunde stabilt humør og holde varmen
Så snart du har taget dem ud af ovnen, kommer du et lille stykke chokolade på hver muffin, og når det er smeltet, breder du det ud over hele kagen og pynter med kokosmel, hakkede nødder/mandler, eller hvad du nu synes eller har i skabet
Skræl og riv æblerne og kom det i sammen med rosinerne ognøddemelet. Hvis det skal være rigtig vildt, så spis det med marmelade, honning eller chokoladepålæg
Kom alle ingredienser sammen med den smeltede kokosolie. skal og saft af to citroner. Imens pisker du med elpisker æggene til fyldet luftige og skummende
Andre tåler slet ikke komælk, eller oplever ubehag og symptomer i forbindelse med indtagelse af det. Jeg vil ikke anbefale at skifte komælk ud med plantemælk, i det store omfang mælkeproducenterne anbefaler at drikke komælk
Smørret piskes med flormelisog nutella tilsættes. Smørret piskes med flormelisog nutella tilsættes. 100 g blødt smør, 100 g flormelis, 100 g nutella. 100 g blødt smør, 100 g flormelis, 100 g nutella
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.