Jeg kigger altid efter ideer i min hverdag og bliver inspireret på mange måder, men falder selvfølgelig også nogle gange i den der vane med at lave de samme retter om og om igen - men det er nu også mest, når der er noget der smager ekstra godt
- en djævelsk god kage til kaffenFor med et kaffebesøg af selveste Mr. mere end opskriften forlangte, derfor blev der rettet lidt i mængden her og det samme med kaffen
Vend kaffesirup i flødeskummen, og stil til side. Pisk fløden stiv med flormelis og vaniljekorn. Kog fløden op, og hæld den over chokoladen sammen med kaffen, og rør godt, til en ensartet masse
Lav evt også chokoladeblomster på et stykke bagepapir til at pynte kagen med. Læg mokkaskum og marengsbunde lagvis, top med flødeskum og ristede mandelflager
Derfor eksperimentere jeg lidt med anderledes former for tiramisu. Kaffesirup. En dag havde jeg en kakaobund i overskud, og lavede derfor denne tiramisu kage med brombær og lime
o)Opskriften hyldeblomst med lime er. Siruppen kan bruges til ost eller på is, pandekager, vafler og i kager, men det smager også rigtig godt at bruge det som kaffesirup og hælde lidt i en cafe latte eller i en god kop friskbrygget sort kaffe
Usaltet pistaciekerner er utrolig dyre, men trods der er en "marcipanmasse" i, synes jeg alligevel at pistacien bidrager med en unik smag, i forhold til "marcipanis"
En fingerphilodendron som ville bidrage fint med noget grønt liv på mit værelse. Er vild med den lidt urskovsagtige facon på bladene og den klare grønne farve
kaffesirupmed karamel. *Haha* En dum fejl, men kæresten er helt vild med den allerede, så nu har vi en ekstra til når han har tømt den, og der går nok ikke ret lang tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.