Steg kødet på en varm pande. Afløseren for stegt gås – eller and for den sags skyld. Tænd ovnen på 225° C. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 2 minutter på hver side ved hård varme på en pande uden tilsætning af fedtstof
Start med at smelte smør i en gryde og brun oksebovenpå alle sider ved høj varme. Skær champignoner i skiver eller kvarte, og svits dem på panden i lidt olie og tilføj en smule rosmarin
S. o. m. t. i. l. b. e. h. ø. r. n. f. s. k. …. a. v. d. j. g. y. ,. D. æ. u. c. P. å. T. w. z. ”. –. E. J. p. M. -. (. 4. 6. ). 0. 3. 5. 1. 7. /. ½. L
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Skær bacon i helt små tern, og steg dem godt sprøde på en brandvarm pande. Læg dem herefter på fedtsugende papir, og når de er kølet af, så finthakker du dem til en fin krymmel
Kom en frysepose uden på kødhammeren og den er meget nemmere at gøre rent. Læg kødet enkelvis på en bradepande med bagepapir og krydre med salt og peber
Stegt kyllingebryst med rosenkål som pure og rå salat. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid. 20 minutter + 30 minutters marinering af kyllingen
Jeg har før smagt stegt laks, men har været modstander af det, da mine oplevelser med stegt laks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.