Marokkansk græskargryde med mynteyoghurt
Gipsy n Ginger
Gipsy n Ginger
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g hakket oksekød (lille pakke)
  • 1/4 hokkaido græskar eller butternut squash
  • 1 stor håndfuld couscous
  • 1 lille tomatpure
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille rød chili (lillefinger størrelse)
  • 1 glas marokkansk sauce (Alfez Apricot & Coriander) – de fleste større supermarkeder har disse.
  • Olivenolie
  • Koriander
  • Salt, kanel og spidskommen
  • 1 dl græsk yoghurt
  • 1/4 citron
  • Et par stilke frisk mynte

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.