-. -. -. -. H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Lad mig afsløre med det samme, at jeg aldrig rigtig formår at "vende æggehvider i massen" på en måde, så luften bevares - men det gjorde jeg med denne opskrift
-. -. -. -. -. -. F. o. n. d. a. t. k. g. e. m. G. u. p. s. r. i. l. y. ø. h. v. J. f. b. å. S. j. æ. c. . N. ,. /. w. 1. 7. _. =. q. &. 2. 0. 3. L. s g
Her har vi haft køkken -og restaurant dage udover teoridage. januar bestemte jeg mig for at afprøve en engelsk opskrift på noget som hed chocolate fondant også kaldet blødende hjerte
-). Fondant kage med petunia surfinia. er rigtig godt som fyld i kager, du kan også bruge den med jordbær og andre bær, men husk at smag den til så den ikke bliver for sød når den skal bruges som fyld i en kage med fondant
Du kan også vælge at indfarve fondanten med lidt pasta- eller pulverfarve på dette tidspunkt. Hermed får I en rigtig grundig gennemgang af, hvordan man laver hjemmelavet fondant til overtræk af kager og til modellering
Fondant / Sugar Paste. Når man arbejder med fondant, er det vigtigt at. 350-380 g flormelis. Jeg anvender altid et målebæger, der tilsvarer 1 spiseskefuld præcist, en meget ren bordplade eller et plasticunderlag beregnet til fondant, en helt ren og glat kagerulle,. Kom fondanten i en frysepose og læg den på køl i 15-30 min, så er den klar til brug. 350-380 g
Modeler et fondant pindsvin Jeg er ikke helt færdig med at redigere videoen. Fondanten skulle have haft lidt mere tid til at tørre, så den gled lidt sammen
Tilsæt flormelis og rør med en ske så længe det er muligt - og så er det bare i med hænderne. Jeg ved der er rigtig mange i blogland der, som jeg, laver fondant kager
Bræk marshmallowsene i stykker og kom dem i en skål der kan komme i mikroovn. Det er egentligt utrolig let at lave fondant selv, og jeg syntes at det virker lige så godt som det man køber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.