Sidste indlæg skrev jeg jo om en helvedes masse hækleprojekter, der var i fuld gang, og når vejret endnu en gang kun kan vise sig fra sin bedste side (ihvertfald så man ikke får dårlig samvittighed over at sidde indendøre og lege med garn og nåle) - så blev jeg i dag den glade ejer af nyt interiør med kant i dag
Avkjøl i formen og løsne kaken med en spiss kniv. Fyll kaken med vaniljekrem og syltetøy. Dekk kaken med et tynt lag med krem før marsipanlokket legges oppå
Der var noget virkelig tilfredsstillende i selv at “fange” sin mad, som den førstefødte og jeg gjorde det med muslingerne til Moules Frites, som du kan læse om i et ældre indlæg
På årets Food Festival bliver lystbådehavnen nemlig inddraget i større grad, fordi det bliver muligt at få en tur med en ribbåd og få lidt vind i håret som afveksling til gåturene mellem de mange boder på Tangkrogen
Jeg var noget forbløffet, men det er jo klart, at når man rammer en vis alder (som blogger), kommer der nye prioriteter på bordet i takt med, at man bliver ældre
Røros er ett utrolig sjarmerende sted, med den godt bevarte trehus bebyggelsen. Vi bestilte superior rom for to netter, med frokost på Røros Hotell, hjemmesiden finner du her
✿✿¸. Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫Panna cotta, som smelter på tungen med en fløyelsmyk multepuré ♫
Festmiddag med norske råvarer ♫♫. Sashimi av norsk laks med musserende i glasset ♫. Indrefilet av rein fra Røros med nydelig tilbehør og fransk bordeaux ♫
) Rib stilken af bønnerne og blancher dem i kogende vand med salt og lad dem afdryppe. ) Del fisken i fire stykker og steg den på en pande i lidt olie med skindsiden nedad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.