Krydr med salt og peber. Læg gulerødderne i en gryde og hæld bouillon over så det netop dækker. Tilsæt timian, laurbærblad og hvidløg skåret midt over (så feddene deles på midten)
E. f. t. e. r. n. g. o. d. i. ,. h. v. m. a. l. æ. j. b. k. ø. M. D. p. å. s. u. z. S. N. ”. y. q. O. K. G. –. (. 2. ). 3. c. 6. %. 1. P. F. L. 0. I. 5. -. 4
Braiseret svineskank. smagfuldt ogmed masser af saft og kraft. undervejs med lidt folie. Syn’s dengang mest af alt, at det så noget ucharmerende ud, sådan som det lå dér og reelt lignede et halvt ben fra en gris
Pensl gulerøddernemed olie og drys medtimianog slat og peber. Snit nu gulerødderne lige som når man laver hasselbackkartofler - pas på med at skære helt igennem
Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
) ikke skuffet med denne super nemme og sunde opskrift. Elsker du også en god og cremet risotto. Det kan laves i et utal af varianter og jeg har i denne uge både fået den med torsk, forbagt kylling (som bare blev vendt i da retten var færdig) eller den kan holdes helt vegetarisk
Og har du måske ladet dem ligge så længe, at de er knap så nyeog sprøde længere. Små gulerødder, bagt i ovnen og drysset med revet citronskal og hakket rosmarin
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.